látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


ChronoMaster Open
40th Anniversary

Referenciaszám: 03. 1260.4021/69.C505
Óramű:
automata, Zenith 4021 El Primero
Kaliber; 30,5 mm átmérő, 7,55 mm vastag; 39 Köves; 36.000A/h
Funkciók:
óra, perc, kismásodperc; stopper;
Járástartalék-kijelző
Szíj:
krokodilbőr, háromszoros zsanérzár
Változatok: rozéarany (Bolti ár:27.000,- €)
Megjegyzés: 169 példányrat, a rozéarany pedig 69 példányra limitált
Bolti ár: 10.500,- €
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 
 

Defy Classic Open
Grande Date Multicity

Referenciaszám: 03.0526.4037/21.R642
Óramű:
automata, Zenith 4037 SC El Primero
Kaliber; 30,5 mm átmérő, 9,05 mm vastag; 43 Köves;
36.000 A/h; részben szlelettált számlap
Funkciók:
óra, perc, kismásodperc; stopper;
Nagy dátum; 24 órás kijelző (világidő);
Járástartalék-kijelző
Tok:
nemesacél, 46,5 mm; egy irányban
Forgatható lünetta 60-as beosztással; zafírüveg;
Üveg hátlap; csavaros korona és nyomógomb;
100 méterig vízálló
Szíj:
kaucsuk, egyszerű csat
Bolti ár: 16.200,- €
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 

Zénith

A céget Georges-Favre-Jacot alapította 1865-ben, és a kezdetektől arra törekedett, hogy a termelést gépesítse. A márka neve a későbbiek során lett Zénith 1905-ben, egy sikeres szerkezet nyomán, mely ezt a nevet viselte.

El Primero

A Zénith nagy áttörése volt az El Primero szerkezet. Az órás mesterek már nagyon régóta kísérleteztek azon, hogy pontosabb szerkezeteket készítsenek, melynek alapja a nagyobb féllengés szám. A Zénith megoldotta, hogy a 18 ezres óránkénti féllengésszámot 36 ezerre emelte, ezzel egyidejűleg a pontosságot egytized másodpercre módosította. Továbbá a szerkezet kapott egy automata felhúzású kronográfot is.

A Zénith és a repülés

Rainbow Fly-Back

Már az 1930-as években sok repülőgép pilóta viselt Zénith márkát, majd annak érdekében, hogy még jobban népszerűsítsék óráikat, létrehozták a Zénith-kupát, mely egy Párizs és Marseille közötti verseny volt.

A huszadik század végén létrehozták a Rainbow Fly-Back szerkezetet, mely egy vadonatúj technikai eredmény volt, egyben megfelelt a francia hadsereg terhelési tesztjeinek.

A fly-back funkció először a Hanhart órákban jelent meg a század elején. A stopper elindítása után egy másik gombbal a mutató visszaugrik kiinduló helyzetébe és azonnal újraindul. A pilóták számára ez olyan roppant fontossággal bíró funkció, hogy igen népszerű a civil pilóták körében is.

A Rainbow Fly-Back modell szivárvány elnevezése arra a jellegzetességre utal, miszerint a másodpercmutató skálája a repülési szabályoknak megfelelő, eltérő színekkel van ellátva.

A gravitáció teljes kiküszöbölése

A Defy modellcsalád hosszú múltra tekint vissza, ám az utóbbi években egyre inkább sportos jelleget öltött. A legutóbbi darabot Zero-G-nek nevezték el, ezzel utalva a nulla gravitációra. A szerkezetben a gátszerkezetet és a billegőt egy gömb formájú vázban helyezték el, melyet egy kardáncsuklóval függesztettek fel. A gömb alján lévő súly gondoskodik arról, hogy a lengőrendszer mindig ugyanazt a pozíciót vegye fel, testhelyzettől függetlenül. Ezzel sikerült a lehető legnagyobb mértékben kiküszöbölni a gravitáció okozta esetleges pontatlanságokat.


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap