látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


Referenciaszám: H2160

J12 Chronograph Joaillerie

Óramű leírása: Automata, ETA 2894-2
Funkciók: Óra, perc, kismásodperc, stopper, dátum
Egyéb: Fehérarany tok, 41mm átmérő, 14mm vastag, gyémántokkal és rubinokkal berakott lünetta, zafírüveg, csavaros korona és nyomógomb,fehér arany szíj, háromszoros zsanérzár
Megjegyzés: Gyémántpavé számlap
Bolti ár: 79.200 Euro
Változatok:
Fehér kerámia rózsaszín zafírokkal: 41.000 Euro
Fehér vagy fekete kerámia- gyémántokkal: 59.000 Euro
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 
 
Referenciaszám: H1672

J12 Tourbillon Joaillerie

Óramű leírása: Automata, Chanel OS-T2 (La Joux-Perret)
Funkciók: Óra, perc, kismásodperc (a tourbillonvázon)
Egyéb: Fehérarany / kerámia tok, 38mm vastag, 46 baquette gyémánttal berakott tok, szíjrögzítők és lünetta, zafírüveg, üveg hátlap, csavaros korona, kerámia szíj háromszoros zsanérzár
Bolti ár: 203.000 Euro
Változatok: Fekete kerámia
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!

 

További Chanel órákért kattintson ide >>>

Chanel

Gabrielle Bonheur „Coco” Chanel, a Chanel divatház alapítója, és a 20. század egyik legmeghatározóbb divatszemélyisége volt. A divat minden területét meghódította, és világhírű, elismert személlyé vált. Legyen szó ruháról, parfümröl, ékszerröl, vagy óráról.

Az igazi kezdeti hírnevet a divatvilágban az általa készített Chanel N°5 parfüm, a csillogó kosztümékszerek, illetve a rövidszoknya „kis fekete ruha” és a strasszból, gyémántból és rubintból készült karperecek és melltűk hozták.

Táncosnői pályafutása után Párizsba költözött, Ott találkozott a gazdag Beau Capellel, aki fiatalon meghalt. Capel segített neki, hogy 1911-ben, 28 évesen egy kalapboltot nyisson, amely villámgyorsan felkapott hellyé vált.

Pár év múlva Chanel saját boltot nyitott a a Normandiai Deauville-ben. Itt elkezdte gyártani bő szabású egyedi ruháit, amelyek híressé tették. Nem sokkal később sikereire támaszkodva 1954-ben úgy döntött hogy megnyitja a "House of Chanel" divatházat.

A kényelmes, egyszerű és elegáns ruháit az Amerikai és az Európai nők is viselték. Forradalmian új megoldásai, illetve elegáns stílusa a divatvilág királynői trónjára emelték, amely a hírnév mellett több millió dollár bevételt is jelentett.

Chanel karrierjének titka rejtély, ugyanis felmenői parasztok, vándorkereskedők, csábítók voltak. Tehát a kifinomultság, kultúra, elegancia szavak jelentését nem is ismerték. Miután "Coco" Chanel 1971-ben,
88 évesen meghalt, a Chanel-divatház vezetését egy férfi, Karl Lagerfeld vette át.

Az új vezető töretlenül segített folytatni a legendás Chanel márkanév virágzását. Chanelt kívánsága szerint a Svájci Lausanne-ban temették el. Kalandos életéről film is készült.

Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap