látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


Referenciaszám: HPP09.03

 Primus Pilot's Chronograph "Goldblack"

Óramű leírása: Automata
Funkciók: Óra, perc, kismásodperc, stopper, dátum
Egyéb: Rozéarany tok, 44mm átmérő, 15mm vastag, mozgatható szíjrögzítők, zafírüveg, üveg hátlap, csavaros korona, marhabőr szíj, zsanérzár
Bolti ár: 18.600 Euro
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 
Referenciaszám: HPR09.03

Primus Racer's Chronograph "Goldblack"

Óramű leírása: Automata
Funkciók: Óra, perc, kismásodperc, stopper, dátum
Egyéb: Rozéarany tok, 44mm átmérő, 15mm vastag, mozgatható szíjrögzítők, zafírüveg, üveg hátlap, csavaros korona, marhabőr szíj, zsanérzár
Bolti ár: 18.600 Euro
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!

 

További Hanhart órákért kattintson ide >>>

Hanhart

A céget Adolf Hanhart alapította 1882-ben Svájcban, Diessenhofen faluban. Ekkor még csak egy apró óra-ékszer üzlet volt az egész vállalkozás, majd egy évtizeddel később a cég áttelepült Németországba, Schwenningenbe.

Sok időnek kellett eltelnie 1924-ig, amíg az alapító idősebb fia, Wilhelm Julius Hanhart erőteljes ráhatásának eredményeképpen, az idősebb Hanhart elkészítette első saját tervezésű óráját. A siker nem váratott magára sokáig, igen gyorsan elterjedt a márka Németországban és Svájcban egyaránt.

A hadiipar jelentősége a későbbiekre

Az ismert óramárkákat gyártó cégek többségének a második világháború okozott komoly krízist, Hanhart számára inkább a háború utáni időszak jelentette mindezt. A cég fő irányvonala a katonai órák lettek, és mint ilyen, hivatalos beszállítója lett a német hadseregnek. Ez az együttműködés komoly tekintélyromboló hatással volt a cégre a háború után, rengeteg kellemetlenséget is okozott számukra.

Stopperórák

A Hanhart cég, a katonai modelleken túl, a század elején stopperórái révén vált közkedveltté és rendkívül ismertté. Talán ez alapozta meg számára azt a hírnevet, mely által sikeresen túljutott a háború utáni válságon.

A forrás és az eredet emlékére

Ezzel a mottóval mutatta be a Hanhart azokat a replikákat, melyeket a cég 125. születésnapjára hozott létre. Erre az alkalomra több limitált példányszámú modellel álltak elő, többek között a Platinum Opus 41 modellel. Ez a változat egy kézi felhúzású kronográf, mely történelmi eredetét hivatott megmutatni a modellnek.

Az újratervezett modell megőrizte eredeti sajátosságait, mely modell pontosságával szerzett nagy hírnevet a Hanhart márkának. A felújított változat nagy népszerűségnek örvend, főként a gyűjtők körében.

A stopperórák specialistája

Nemrégiben látott napvilágot a Hanhart-Tachymaster, melyet a Hanhart közösen alkotott meg a Haffner ékszercéggel. Speciális funkciója, hogy oldtimer autóversenyeken könnyedén kiszámolható az átlagsebesség. Ez új irányvonalat nyitott a cégnél, melyet továbbiak is követnek majd a közeljövőben.


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap