látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


Alain Silberstein

Alain Silberstein 1985-ben alapította cégét, alapvetően ipari tervező és belsőépítész, ebből adódóan saját magát „az idő építészeként” jellemzi.

Leggyakoribb Silberstein modellek:

  • Basik „Year of the Rat”
  • Bronze Basik
  • Bronze Krono Bauhaus
  • Basik „Hole in One”
  • Marine Smileday
  • Black Marine Krono
Silberstein a különleges és egyedi formákat és színeket részesíti előnyben, mely néhány kritikusban, kik a hagyományok kedvelői, némi nem-tetszést váltottak ki időről-időre. Ennek ellenére Silberstein világszerte elismert, hiszen a különös és szokatlan minták ellenére, a hivatalos kronométer-tanúsítvány legalább olyan fontos számára, mint a gondos felületi kiképzés.

A tervező képes volt létrehozni azt az újdonságot, melyhez a hagyományos eszközöket használta fel. Már előtte is megszokott volt a zománc használata színező anyagként, valamint a kövek tokba illesztése, és a legfontosabb, hogy gyakran rálátás nyílik a belső szerkezetre a számlapon keresztül. Ezek mind léteztek előtte is, de Silberstein meglepően letisztult geometriai formáinak köszönhetően annyira egyedi és új minden részlet, hogy szinte fel sem tűnik a megszokott anyagok használata.

Folyamatosan kísérleteket folytat, hogy tágítsa a lehetőségeket a kreativitás számára. Az órákkal kapcsolatos technikai feltételek némi korlátot szabnak számára, ezért döntött úgy, hogy ezt inkább kihívásnak, mint bezártságnak tekinti. Meglepő ötletei és érdekes, vidám formái, valamint nem megszokott színvilága olyan egyedi irányvonalat nyitott, mely előtte nem létezett.

Silberstein avantgard eredetisége, valamint tökéletes megbízhatósága új egyéni stílust hozott létre az óraművészetben. A mindentől való különbözőség az ő mottója és ehhez tartja is magát folyamatosan.

Azok számára tökéletes választás egy Alain Silberstein modell, akik stílusukban a hagyományokkal kívánnak szakítani, mindemellett az érték és a megbízhatóság fontos számukra. Silberstein pontosan ezt nyújtja egyedülálló modelljeivel.

Kedvezményes ár iránt érdeklődni ITT tud!


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap