látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


Hampton Classic

Referenciaszám: MOA08822     
Óramű:
automata, BM 11824 kaliber
(ETA 2824-2 alap); 25, 6 mm átmérő, 4,6 mm Vastag;       
25 köves; 28.800 A/h
Funkciók:
óra, perc, központi másodperc; Dátum
Tok:
nemesacél, 45 x 30 mm,
10, 6 mm vastag; zafírüveg; üveg hátlap;
50 méterig vízálló
Szíj:
krokodilbőr, kettős zsanérzár
Bolti ár:
 2.300,-€
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 

További Baume & Mercier órákért kattintson ide >>>

Baume & Mercier

A Baume & Mercier cég életútja két szakaszra oszlik. 1830-tól, azaz az alapítástól 1920-ig, majd onnantól napjainkig.

A céget 1830-ban alapították a Baume fivérek, Louis Victor és Pierre-Joseph-Célestin. Az 1920-ig tartó időszak Freres Baume néven vált ismertté. Majd 1920. fordulópont lett a cég életében, az alapítók egyik unokája társult Paul Mercier-vel, és azonnal teljes mértékben az óraékszerek felé fordult a cég teljes figyelme.

A hírnév nem váratott magára sokáig, azonnal tetszést keltettek az új sportos modellek, melyek akkor már viselték az aranymetszet jelképét, a görög phí betűt, mely a mai napig használatban van.

Riviera

Legkeresettebb modell, a klasszikus Riviera, mely teljes mértékben kifejezi a cég irányvonalát tizenkét szögletű lünettájával. A hetvenes évek óta sok változat került piacra, melyek alapjaikban hasonlóak, ám stílus tekintetében igen különbözőek, talán ezért ennyire keresett ez a modell.

Hampton

Valódi retro stílus, nosztalgikus jegyekkel, melyek a harmincas, negyvenes évekre emlékeztetnek. Bár a Hampton négyszögletes, melyet sok esetben fenntartással fogadnak, ez a modell mégis rögtön elfogadásra került. Egyáltalán nem mutat modern jellemzőket a külső. Ebben a modellben egyesül a régmúlt eleganciája és a modern kor technológiája.

Classima Executives

Ez egy minden négyszögletes formát, valamint minden nosztalgiát mellőző modell. Teljes ellentéte a Hamptonnak. Azok számára készült, akik inkább a jelenkor stílusát kedvelik. Bár elsősorban férfiak számára készült, hamarosan a modell női változata is napvilágot látott.

Catwalk

Teljesen új irányzat a Catwalk modell 1997-ből. Elmondható, hogy elindította a mandzsetta órák lavináját, mondhatni, korát megelőzően, hiszen ennek a stílusnak a reneszánsza csak a Catwalk megjelenése után következett.

A modellek alapján látható, hogy a Baume & Mercier sajátja a teljes különbözőség. Minden újabb modellel meglepetést okoznak közönségüknek, hiszen mindig valami teljesen újjal állnak elő.


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap