látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


Monaco Calibre 12
Limited Edition „Gulf”

Referenciaszám: CAW2113.FC6250
Óramű:
automata, TAG Heuer 12 kaliber
(ETA 2892 alap Dubois-Dépraz 2022 modullal)
Funkciók:
óra, perc, kismásodperc;
Stopper; dátum
Tok: n
emesacél (szatinált/polírozott),
39 x 39 mm, 13,5 mm vastag; zafírüveg;
Üveg hátlap; 100 méterig vízálló
Szíj:
krokodilbőr, zsanérzár
Megjegyzés: 2500 példányra limitált
Bolt ár: 4.740,- €
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 

Grand Carrera Calibre 17 RS2

Referenciaszám: CAV518B.FC6237
Óramű:
automata, TAG Heuer 17 RS kaliber
(ETA 2894 alap); tárcsakijelző (rotating System);
Kronométer-tanúsítvány (COSC)
Funkciók:
óra, perc, kismásodperc; stopper;
dátum
Tok:
titán, PVD-bevonatú, 43 mm átmérő,
15 mm vastag; PVD-bevonatú lünetta
Sebességmérő skálával; zafírüveg;
Csavaros korona; üveg hátlap;
100 méterig vízálló
Szíj: krokodilbőr, zsanérzár
Bolti ár: 6.240,- €
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 

További Tag Heuer órákért kattintson ide >>>

 

Tag Heuer

A másfél évszázados márka az 1960-as évek óta a sportversenyek megkerülhetetlen márkája, mára már milliomod másodperces pontosságával folyamatosan rászolgál eme pozíciójára. A vállalat fő célját mindig az jelentette, és ez ma sincs másként, hogy a sportteljesítményeket a lehető legnagyobb pontossággal tegye mérhetővé.

A céget 1860-ban Édouard Heuer alapította, majd egy évtizeddel később bejegyeztette új rendszerű felhúzó szerkezetét, mellyel ezüst zsebóráit szerelte fel, ezzel az első sikereket el is könyvelhette, amit azóta számos egyéb kísért.

Tag Heuer modellek:

  • TAG Heuer Formula 1
  • Aquaracer
  • Carrera
  • Monaco
  • Link
  • Microtimer
  • Professional Sport Watch
  • Kirium

Carrera a futamok sztárja

Jack Heuer, az alapító fia, szenvedélyesen vonzódott az autóversenyek iránt. Kedvence volt a Carrera Panamericana Mexico. Ez késztette arra, hogy tervezzen egy modellt kifejezetten versenypilóták részére.

A Carrera eredeti modellje 1964-ben jelent meg, egészen a ’80-as évekig nagy népszerűségnek örvendett. Mai napig számos változata látott napvilágot.

A ’60-as évek végétől kezdve szponzorálta a cég a Forma-1-et, majd a 1970-es években a Ferrari hivatalos támogatója lett, mely partneri viszony a mai napig fenn áll közöttük. ’85 óta a McLaren-nel is együttműködés alakult ki, majd további, kevésbé ismert autóversenyeket is szponzorált a cég, ezzel is bizonyítva elkötelezettségét az autóversenyek iránt.

A márka nagykövete volt számos legendás versenypilóta, többek között Senna, Lauda, Schumacher, és még sokan mások. Jelenleg a márkát képviselik Raikkönen, Hamilton, Vettel, Kovalainen és még számos más neves pilóta.

Kirium

A Tag Heuer a precíziós sportórák specialistája, de ezek közül is kiemelkedik a Kirium. A modell neve a királynő szóból származik, mely hűen tükrözi, hogy olyan órát kívántak létrehozni, mely mindenek felett áll.

A Kirium úgy lett megtervezve, hogy a lehető legkényelmesebb viselet legyen sportolók, főként búvárok és atléták számára. A modell 200 méter mélységig vízálló.

A Kirium külsejét ötös fokozatú titánból készítették, mely különös keménységet és ellenállóságot biztosít számára, ezzel szemben sokkal könnyebb a súlya, mint az acélnak, ez is a mozgás szabadságát segíti elő a sportolók esetében.


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap