látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


Integral

Referenciaszám: R 20 85 27 02
Óramű:
automata, ETA 2681 kaliber;
19,4 mm, 4,8 mm vastag; 25 köves;
28.800 A/h
Funkciók:
óra, perc, központi másodperc;
Dátum
Tok:
nemesacél, 31 x 38,2 mm,
10,8 mm vastag; zafírüveg
Szíj:
kerámia/nemesacél, kettős zsanérzár
Megjegyzés:
négy gyémánttal kirakott Számlap
Változatok:
két méretben kapható;
Indexes számlappal
Bolti ár: 2.500,- €
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 

Rado

A Rado fél évszázados múltra visszatekintő óramárka, 1957-ben hozta létre a Swatch-konszern. A Rado specialitása a karcmentes keményfémben rejlik, ennek révén vált igen gyorsan ismertté.

A ’60-as években valóban forradalmian újnak számított az a keményfém anyag, ami valóban karcmentessé varázsolta az óratokot. Ehhez hozzájárult a teljesen egyedülálló tervezés, melynek alapja az volt, hogy az egész óra egyetlen egészet alkosson, mintha egy és ugyanazon anyagból lenne kiöntve.

Rado modellek:

  • Original
  • Rado DiaStart
  • Sintra
  • Ceramica
A Rado abban látta az előrelépés lehetőségét, ha továbbra is az ipari keménységű alapanyagok területén folytatja a kutatásokat, hiszen ez hozta meg számára a hírnevet is. Nagyon sokáig a Rado volt a legsikeresebb márka a Swatch-konszern keretein belül, de több hibás döntés folytán, különböző árfekvésű modellcsaládokkal kezdett előjönni, ami szétszórttá tette a márkát, és kezdte elveszíteni sajátságos jegyeit.

Végül a vezetőség úgy döntött, hogy vissza kell térni a gyökerekhez, azt kell folytatni, ami eredetileg a siker zálogát jelentette a Rado számára. Ebben a szellemben állították rá ismét a kutató részleget az egyre keményebb alapanyagok fejlesztésére.

A Rado mérnökei azóta elképesztően sok új fejlesztéssel álltak elő, minek folytán egyre keményebb óratokok készültek.

Ceramica, a sikermodell

A Ceramica két jellemzőjének köszönheti osztatlan sikerét, mely megjelenését, 1989-et követően azonnali volt. Elsősorban a formatervezés volt szokatlanul újszerű, bár jellemző a Rado korábbi modelljeire. Az „egybeolvadt” órát jeleníti meg, ahol a tok és az üveg teljes mértékű egységet alkot. Másik nagy szenzációja a kerámia, mint színhordozó, váltott ki nagy lelkesedést.

A Rado mérnökei szakadatlanul azon kísérleteznek, hogyan tudnák egyre keményebbre és ellenállóbbá varázsolni az órára kerülő tokot, egészen addig, míg meg nem oldják a tökéletes karcmentesség technológiáját.


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap