látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


Nabucco Titan Chronograph

Referenciaszám: 7800-TI-05607
Óramű:
automata, ETA 7753 kaliber (Valjoux);
30 mm átmérő, 7,9 mm vastag; 27 köves; 28.800 A/h
Funkciók:
óra, perc, kismásodperc;
stopper; dátum
Tok:
nemesacél/titán, polírozott/mattra
fényezett, 46 mm átmrő, 15,6 mm vastag;
lünetta sebességmérő skálával; zafírüveg;
csavaros korona és nyomógomb;
200 méterig vízálló
Szíj:
titán/nemesacél, zsanérzár
Bolti ár: 4.200,-€

Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 

Don Giovanni Cosi Grande

„Springende Stunde”

Referenciaszám:
14400-G-20001
Óramű:
automata, RW 1400 kaliber
(ETA 2892-A2 alap); 29,3 mm átmérő,
5,2 mm vastag; 27 köves; 28.800 A/h;
gyöngyözött; genfi csíkozás
Funkciók:
óra (rugó), perc, kismásodperc
Tok:
vörösarany, 50 x 37,6 mm,
12,4 mm vastag; zafírüveg; üveg hátlap
Szíj:
krokodilbőr, egyszerű csat
Bolti ár: 12.900,- €

Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 


Raymond Weil

A céget, és egyben a márkát, Raymond Weil alapította 1976-ban Genfben. A ’90-es évekre vezető gyártója lett az aranyozott óráknak. Svájci viszonylatban mérve, a többi márkához hasonlítva is roppant üzleti forgalmat bonyolított.

Napjainkban Raymond Weil lányának férje Olivier Bernheim, és két fiuk vezeti a céget. A márka modelljei két irányzatot követnek, a sportos, robusztus tervezésűek, valamint a márka másik erőssége, az ékszerszíjas női órák.

Raymond Weil modellek:

  • Nabucco
  • Freelancer
  • Shine
  • Sport
  • Spirit

Nabucco sorozat

A márka egyik legkeresettebb modellje volt a Nabucco. Éppen ezért új változatokkal bővítették a sorozatot. Ez egy sportos, robusztus, kalandvágyó külsővel rendelkező óra. Új változatai követik az aktuális trendet, műszerszerű számlapjával erőteljes műszaki arculatot kapott.

A legújabb változat a Nabucco Cuore Caldo a 2008-as bázeli kiállításon került bemutatásra. Az alapvető funkciókon kívül rendelkezik rattrapante stopperrel és járástartalék kijelzővel. A modell 200 méter mélységig vízálló.

Ez a változat limitált példányszámban készült el, mindössze 500 darab van belőle. Kizárólag a bemutatott változatban létezik, titán tokkal, vörösarany lünettával és karbonszálas applikációkkal.

Ékszerórák

A továbbiakban a márka régi jól bevált erősségét is bővíteni fogja, az ékszerórákat. Ma már kizárólag a szerkezet kerül készen a céghez, az összes többi alkatrészt házon belül állítják elő. A nagy múltra visszatekintő aranyozást is saját maguk végzik.

A márka alapítójának veje és két unokája, Elie és Pierre, cégvezetőként, marketing szakemberként és értékesítési vezetőként, úgy döntöttek, hogy nem szakítanak saját hagyományaikkal. A huszadik század végén nyolcvan országban voltak keresettek a Raymond Weil modellek, ezért úgy döntöttek megtartják a régi irányvonalat a sportórák és az ékszerszíjas órák tekintetében, és mindenek felett az aranyozást, mint a cég eredeti ismertetőjelét, a legkorszerűbb technológiával végzik. Ennek fényében kívánják modelljeik egyedi arculatát megtartani, illetve újrateremteni.


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap