látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


BR 01-97 Commando

Óramű: automata, ETA 2897 kaliber;
25,6 mm átmérő, 4,85 mm vastag; 21 köves;
28.800 A/h
Funkciók:
óra, perc, központi másodperc;
Járástartalék-kijelző
Tok:
nemesacél, DLC-bevonatú, 46 x 46 mm,
10,2 mm vastag; 4 csavarral a
Monocoque-tokhoz rögzített lünetta;
Zafírüveg; 100 méterig vízálló
Szíj:
kaucsuk, egyszerű csat
Ár: 4.500,-€
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 

További Bell & Ross órákért kattinson ide >>>

Bell & Ross

A Bell & Ross márka 1991-ben került bevezetésre. A gyártás az 1950. óta működő SINN gyárban történik, mely elsősorban precíziós mérőműszerek gyártására specializálódott.

Talán ennek köszönhető, hogy az első modellek magukon viselik ezt a stílust, melynek katonai arculata egyedülálló. Csupán 1994-ben kezdtek új irányzatot bevezetni, mely révén ma már szélesebb közönség számára is biztosítják a minőségi stílust.

A Bell & Ross első célközönsége a műszaki profik voltak, valamint azok, akik kedvelik a vadonatúj irányzatokat.

Instrument

Az Instrument volt az első modell, melynek több változata létezik. Elsősorban katonai és repülős körökben váltotta ki az érdeklődést. Érdekessége, hogy az óra mellé szerszámot mellékelt a cég, mely funkcióját tekintve a szíjrögzítők leszerelésére szolgál. Ennek révén az óra asztalon is felállítható, vagy műszerfalra szerelhető.

Később kibővítették a modellt, ebből lett a Phantom változat, melynek fekete számjegyei éjjel hófehéren világítanak.

2007-ben a cég előállt az Instrument modell luxusverziójával, mely nagy tetszésnek örvendett a közönség köreiben limitált szériájával.

Az Instrument rendelkezett járástartalék kijelzővel és tourbillonnal, ezen felül kapott egy forgatónyomaték kijelzőt, melyet bizalmi indexként nevezett el a Bell & Ross. A szerkezet a rugóház feszültségi állapotát méri, mely az óraszerkezet pontosságát határozza meg, innen a bizalmi index elnevezés.

Challenger

A Challenger modell a Marina árokról kapta nevét, mely hűen tükrözi a modell kifejlesztésének célját. A cél a hatalmas ellenállóság egy visszafogott stílus formájában.

A Challenger egyik változata a Hydro Challenger, ami egy technikailag nagyon összetett szerkezet. Az óratokot különleges folyadékkal töltötték fel, mely által összepréselhetetlenné vált, így 11 ezer méteres mélységben is megbízható marad a szerkezet, valamint tökéletesen vízálló. A számlap könnyen leolvasható, így a merülési idő még a Marina árokban, ami 11 ezer méter mély, is könnyedén mérhető.

A Bell & Ross órák műszerszerűségét, különleges funkcióit és extrém esztétikáját Bruno Belamich tervezőnek köszönhetik, mely munkálatokat az utóbbi években a Chanel cég is érdemesnek tartott a támogatásra.


Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap