látogató számláló
 Oldaltérkép Aktuális
 


 

Referenciaszám: SPS007J1

Ananta Spring Drive Chrono

Óramű leírása: Automata, Seiko 5R86
Funkciók: Óra, perc, kismásodperc, stopper, dátum, 24órás kijelző
(második időzóna) járástartalék kijelző
Egyéb: Nemesacél tok, 46mm átmérő, 16mm vastag, lünetta sebességmérő skálával, zafírüveg, üveg hátlap, 100méterig vízálló, nemesacél szíj, zsanérzár
Bolti ár: 6.600 Euro
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!
 
Referenciaszám: SRQ005J1

Ananta Automatik
Chronograph

Óramű leírása: Automata, Seiko 8R28
Funkciók: Óra, perc, kismásodperc, stopper, dátum
Egyéb: Nemesacél tok, 46mm átmérő, 16mm vastag, lünetta sebességmérő skálával, zafírüveg, üveg hátlap, csavaros korona és nyomógomb, 100méterig vízálló, krokodilbőr szíj, zsanérzár
Bolti ár: 3.300 Euro
Nemesacél szíjjal: 2.600 Euro
Kedvezményes ár iránt érdeklődni
ITT tud!

 

További Seiko órákért kattintson ide >>>

Seiko

A SEIKO története 1881-ben kezdődik, amikor is a Hattori család feje Kintaro Hattori elhatározta, hogy Tokió központjában megalapítja az órajavító műhelyét . Mindössze tizenegy évvel később cége elkészítette első falióráját, majd 1895-ben az első karóráját is.

Az 1950-es, 1960-as években a SEIKO lelkes órásmestereinek célja az volt hogy a svájci óragyártók élpozícióját elérje. Ennek eredményeképpen az 1960-as években már megkezdödött a Seiko órák Európába való exportálása. Majd a Svájcban megrendezett független versenyeken előkelő eredményeket értek el.

Napjainkban Kintaro ükunokája, Shinji Hattori a 2001-ben megújult SEIKO Watch Corporation elnöke, amely továbbra is annak a tökéletességnek az elkötelezettje, amelyet az alapító is elérni törekedett.

Forradalmi újítások

A Seiko olyan Forradalmi újításokat hozott létre, mint például az 1969-es Seiko Astron, a világ első kvarcórája, vagy mint az 1983-ban Guinness Rekordok Könyvébe is bekerült (legkissebb TV), TV-s karóra. Mérföldkő volt még az 1988-as első automata energia-termelő (AG.S.) kvarc karóra, későbbi nevén "Kinetic" óra. Olyan különlegességeket is világra hozott, mint az 1990-es legelső komputerizált búváróra, a "cubamaster". Inyencségnek nevezhető még az 1998-as testhővel hajtott karóra a Seiko "Thermic", vagy a 2008-as az első kimondottan űrsétára tervezett karóra a "Spring Drive Spacewalk".

Díjak

A Seiko számos díjat is besöpört, mint például 1968-ban a legjobb mechanikus kézi kronográf, vagy 1990-ben Nagydíj, Prix de la Ville de Genéve. Illetve még kötelező megemlíteni a 2000-ben év órája díjat kapott, Sportura Ultimate Kinetic Chronograph, illetve 2006-ban Nagydíjat nyert, elektromos karóra a d'Horlogeire de Genéve, valamint a 2008-ban az év órája díjat nyert Spring Drive Chronograph SPS001.

Legismertebb modellek:

  • Ananta
  • Premier
  • Sportura
  • Velatura

Órák egyedi megrendelésre is!

Érdeklődjön ITT!

Használt óráját napi áron beszámítjuk!


keresőguru honlapkészítés Sitemap